Racii Roscovani (raci fierti cu mirodenii)

Reteta culinara Racii Roscovani (raci fierti cu mirodenii) din categoria Fructe de mare. Specific Romania. Cum sa faci Racii Roscovani (raci fierti cu mirodenii)
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Racii Roscovani (raci fierti cu mirodenii)
Am fost si eu la piata sa cumpar peste si printre altele ce sa vezi raci, m-am uitat putin cam stramb dar pana la urma m-am hotarat sa cumpar, avand acasa o persoana draga pe care o iubesc si care imi spunea ca nu a mai mancat raci din copilarie.... Racii sunt o raritate prin piete sau marketuri, par putin cam fiorosi dar sunt tare mult gustosi...Pentru a fi preparati este imperios necesar ca acestia sa fie vii.
Ingrediente Racii Roscovani (raci fierti cu mirodenii)
25 raci vii (cam 1 kg si jumatete)
3-4 frunze dafin
o manuta boabe de piper
5-6 catei de usturoi
o manuta boabe de mustar
patrunjel verde