Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

Reteta culinara Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra din categoria Vita. Cum sa faci Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

 

Pentru ca mi-am dorit sa continui retetele cu carne de vita dupa sfatul lui Chef Silvia Boutier am zis sa incerc o alta reteta de-a ei. Va las link-ul cu reteta ei: Vita cu morcovi la cuptor sau estouffade de bœuf aux carottes...iar eu nu va spun decat ca este absolut delicioasa.

Ingrediente Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

1 rasol de vita

2-3 linguri ulei de masline

1 ceapa

2-3 catei de usturoi

1/2 kg morcovi

1 lingura faina

1 lingura concentrat de rosii

sare si piper proaspat macinat

1 lingurita cimbru uscat

1-2 frunze de dafin

1 lingurita patrunjel uscat

1 sticla bere neagra Staropramen

300-400 ml apa sau supa de vita

1 lingura unt

1 praz

pentru garnitura:

1 cutie paste proaspete de la Lidl

Categorii