Ratatouille cu medalion de vitel

Reteta culinara Ratatouille cu medalion de vitel din categoria Vita. Cum sa faci Ratatouille cu medalion de vitel
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ratatouille cu medalion de vitel
Ratatouille este de fapt o tocana de legume, iar numele ii provine din Franta. Sunt multe bucatarii care au propria lor versiune de tocana de legume si propria lor denumire...la noi se stie de "Ghiveci de legume".
Ingrediente Ratatouille cu medalion de vitel
pentru ratatouille:
1 vanata
1 dovlecel
1 ceapa rosie
1 ardei gras rosu, verde si galben
2 morcovi
3-4 linguri ulei de masline
3 rosii
1 lingura concentart de rosii
sare si piper proaspat macinat
pentru medalionul de vitel:
700-800 gr pulpa de vitel
sare si piper proaspat rasnit
2 linguri ulei de masline