Ratatouille cu medalion de vitel

Reteta culinara Ratatouille cu medalion de vitel din categoria Vita. Cum sa faci Ratatouille cu medalion de vitel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ratatouille cu medalion de vitel

 

Ratatouille este de fapt o tocana de legume, iar numele ii provine din Franta. Sunt multe bucatarii care au propria lor versiune de tocana de legume si propria lor denumire...la noi se stie de "Ghiveci de legume".

Ingrediente Ratatouille cu medalion de vitel

pentru ratatouille:

1 vanata

1 dovlecel

1 ceapa rosie

1 ardei gras rosu, verde si galben

2 morcovi

3-4 linguri ulei de masline

3 rosii

1 lingura concentart de rosii

sare si piper proaspat macinat

pentru medalionul de vitel:

700-800 gr pulpa de vitel

sare si piper proaspat rasnit

2 linguri ulei de masline

Categorii