Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
Reteta culinara din categoria Fructe de mare. Specific Franta. Cum sa faci Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
Am utilizat creveti uriasi numiti Gambas. https://www.blogulluicatalina.com/2023/04/creveti-gambas-sotati-cu-usturoi.html Pentru Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia avem nevoie de: creveti, ghimbir, usturoi, sos soia, ulei de susan, susan.
Ingredientele pentru Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia 10 creveti gambas 2 felii subtiri de ghimbir proaspat cu tot cu coaja 1 catel de usturoi 3 linguri de sos soia light 1 lingurita ulei de susan 2 linguri ulei semințe de susan piperIata cum se prepara Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
Curatam creveții, lăsând doar coada. Facem o incizie si indepaetam matul negru. Tocam marunt usturoiul și ghimbirul. Într-un wok (tigaie), se încălzește uleiul și se prăjește usturoiul și ghimbirul. Adaugati creveții și sotati pe fiecare parte. Adaugati sosul de soia light, uleiul de susan și gatiti 3 minute l Presarati piper, seminte de susan si serviti.a foc rapid. Cu paste chinezesti -noodles este foarte bun.
Vezi si reteta de Creveti Saganaki.
Ingrediente Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
Ingredientele pentru Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
10 creveti gambas
2 felii subtiri de ghimbir proaspat cu tot cu coaja
1 catel de usturoi
3 linguri de sos soia light
1 lingurita ulei de susan
2 linguri ulei
semințe de susan
piper