Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi - Iata cum se prepara eteta de pui cu sos de parmezan si usturoi.

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

 

  🍗🧀 Pollo parmigiana în 20 de minute - cum gătești în stil italian cu șnițelele rămase. Puiul cu parmezan și usturoi sau Pollo parmigiana te va cuceri de la prima mușcătură.   Pentru rețeta de pui cu parmezan și usturoi sunt necesare următoarele ingrediente: șnițele, sos de roșii, busuioc, usturoi, mozzarella.  

Ingrediente Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: snitele de pui 300 g sos de roșii busuioc 2-3 căței de usturoi 3 linguri de ulei de măsline felii de mozzarella sare piper

Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii.

Călește usturoiul, dar adaugă-l în tigaie de la început, când uleiul este rece, pentru a nu se arde.

Adaugă sosul de roșii și busuiocul tocat. Condimentează cu sare și piper. Lasă se se întrepătrundă aromele.

Așază snitelele într-o tavă, acoperă-le cu sosul de roșii și feliile de mozzarella.

Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 180°C și lasă să se gratineze timp de 5 - 7 minute, până se gratinează mozzarella.

Servește pollo parmigiana cu garnitura preferată și bucură-te de savoarea italiană!

Vezi si reteta de Frigarui de pui cu usturoi si parmezan.

Ingrediente Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Ingrediente Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

snitele de pui

300 g sos de roșii

busuioc

2-3 căței de usturoi

3 linguri de ulei de măsline

felii de mozzarella

sare

piper

Categorii