Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară - Cum se prepara Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

 

Andra Mihail ne recomandă o Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară. Un desert rafinat, perfect pentru zilele calde de vară. Încearcă acum și impresionează-ți prietenii! Pentru această Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară ai nevoie de următoarele ingrediente: tacos, mascarpone, ouă, zahăr, căpșuni și mentă.  

Ingrediente Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară: lipii pt tacos 300 gr căpșuni mentă proaspătă 50 gr zahăr pudră 2 ouă 250 gr brânză mascarpone esență vanilie

Cum se prepara Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară:

Decupează discuri mici din lipii, așază-le pe un grătar și coace-le în cuptor pentru 5-7 minute ca să își păstreze formă și să capete o textura crocantă.

Separă gălbenușurile de albușuri. Bate spumă albușurile cu un praf de sare. 

Adaugă zahărul peste gălbenușuri și mixează bine compoziția. Adaugă brânză mascarpone și esența de vanilie și omogenizează compoziția. Încorporează albușurile bătute în crema și amestecă până se omogenizează. Pune crema la rece pentru o oră.

Curăță și taie cubulețe căpșunile, apoi amestecă-le cu câteva fire de mentă tocată mărunt.

Ia fiecare lipie, așază o lingură de crema, căpșuni tocate și desertul este gata pentru a fi savurat.

Incearca si reteta de Crostini cu capsuni, un desert super rapid si delicios sau reteta de Tacos cu pui, varianta clasica.

Iti recomandam si reteta de Crostini cu pasta de ton.

 

Ingrediente Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

Ingrediente Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară:

lipii pt tacos

300 gr căpșuni

mentă proaspătă

50 gr zahăr pudră

2 ouă

250 gr brânză mascarpone

esență vanilie

Categorii