Risotto cu branza Asiago si creveti

Reteta culinara Risotto cu branza Asiago si creveti din categoria Fructe de mare. Specific Italia. Cum sa faci Risotto cu branza Asiago si creveti

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Risotto cu branza Asiago si creveti

 

INGREDIENTE
4 linguri unt 1 1/2 cani orez pentru risotto (arborio) 1 ceapa mica galbena 2 catei de usturoi 2 linguri vin alb sec 4 1/2 cani supa de legume sare, piper 400 grame creveti mari, decorticati 100 grame branza Asiago (poate fi inlocuita cu Parmezan) patrunjel proaspat, tocat

Ingrediente Risotto cu branza Asiago si creveti

4 linguri unt

1 1/2 cani orez pentru risotto (arborio)

1 ceapa mica galbena

2 catei de usturoi

2 linguri vin alb sec

4 1/2 cani supa de legume

sare, piper

400 grame creveti mari, decorticati

100 grame branza Asiago (poate fi inlocuita cu Parmezan)

patrunjel proaspat, tocat

Categorii