Roti de porc / friptura de porc la cuptor

Reteta culinara Roti de porc / friptura de porc la cuptor din categoria Porc. Cum sa faci Roti de porc / friptura de porc la cuptor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Roti de porc / friptura de porc la cuptor

 

Daca va ganditi cum sa faceti repede ceva bun si aspectuos pentru o masa festiva si sa faceti si altceva intre timp raspunsul care imi trece prin minte este un roti de porc sau de vita . Roti-ul de porc este muschiul cotlet fara os de porc care se lasa intreg, se taie pe diferite dimensiuni si se prinde intr-o plasa speciala de friptura pentru a-i pastra forma . Se poate face sau in forma simpla intreaga, condimentat cu diverse arome si facut la cuptor sau umplut ca si o rulada cu diverse legume, fructe uscate si branzeturi. Eu va prezint de data asta varianta clasica de roti de porc.

Ingrediente Roti de porc / friptura de porc la cuptor

un muschi cotlet prins in plasa,

o creanga de rozmarin verde,

boia,

cateva frunze de dafin,

sare, piper ( proaspat macinate) ,

boabe de piper,

 vin alb,

ulei de masline

Categorii