Roti de porc / friptura de porc la cuptor
Reteta culinara Roti de porc / friptura de porc la cuptor din categoria Porc. Cum sa faci Roti de porc / friptura de porc la cuptor
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Roti de porc / friptura de porc la cuptor
Daca va ganditi cum sa faceti repede ceva bun si aspectuos pentru o masa festiva si sa faceti si altceva intre timp raspunsul care imi trece prin minte este un roti de porc sau de vita . Roti-ul de porc este muschiul cotlet fara os de porc care se lasa intreg, se taie pe diferite dimensiuni si se prinde intr-o plasa speciala de friptura pentru a-i pastra forma . Se poate face sau in forma simpla intreaga, condimentat cu diverse arome si facut la cuptor sau umplut ca si o rulada cu diverse legume, fructe uscate si branzeturi. Eu va prezint de data asta varianta clasica de roti de porc.
Ingrediente Roti de porc / friptura de porc la cuptor
un muschi cotlet prins in plasa,
o creanga de rozmarin verde,
boia,
cateva frunze de dafin,
sare, piper ( proaspat macinate) ,
boabe de piper,
vin alb,
ulei de masline