Roti de porc in vas roman

Reteta culinara Roti de porc in vas roman din categoria Porc. Specific Franta. Cum sa faci Roti de porc in vas roman

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Roti de porc in vas roman

 

Este o mancare simpla si aromata care face fata foarte bine si unei mese festive si unui pranz de duminica: roti de porc in vas roman. Este vorba de cotletul intreg de porc legat cu ata , roti cum se numeste in Franta acest preparat de carne, care se gaseste in toate magazinele in toate variantele posibile: porc, vita, curcan, vanat.

Ingrediente Roti de porc in vas roman

cotlet de porc intreg de 1 kg,

 sare,

piper,

amestec de condimente pentru gratare, 

50 ml ulei,

o lingura de sos de soya, 

100 ml vin alb,

boia,

o ceapa medie,

putin morcov,

o bucata mica de telina,

verdeata aromata in functie de preferinte ( eu am pus rozmarin, salvie si telina) ,

cativa catei de usturoi

Categorii