Royal Burger

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Royal Burger

Tocam carnea (evident) si o data cu ea, dam prin masina si ceapa si usturoiul. Omogenizam bine cu mana si condimentam cu sumac, boia si piper. Ne ungem mainile cu putina untura si modelam bile de carne pe care le aplatizam bine intre pame. Incingem o tigaie rezistenta (cu ocazia asta laud tigaia cu fund dublu Ikea) si punem in ea burgerii. Ii rotim de vreo doua ori, ii scoatem si ii dam de-o parte. Taiem ceapa felii groase si o punem in tigaie, fara ulei. O tinem 4-5 minute pe o parte, 4-5 minute pe cealalta. Pentru sos amestecam toate cele trei ingrediente, nimic mai simplu de atat. Incepe procesul complex de formare al burgerilor. Taiem chiflele pe doua, punem o felie de branza topita cheddar, putina ceapa trasa la tigaie, 2 rosii cherry taiate felii, cateva felii de castraveti, o lingura de sos, burgerul, salata rupta bucatele, alta lingura de sos si la final cealalta felie de chifla. Infigem o rosie pe un bat de frigaruie, pe care il infigem la randul lui in mijlocul chiflei.

Ingrediente Royal Burger

800 gr spata de porc

o ceapa mare

trei catei de usturoi

o lingurita de piper alb

2 lingurite de boia de ardei dulce

o lingurita de sumac

putina untura

Pentru topping:

Salata:

o ceapa mare

cateva rosii cherry

castraveti cornichon

branza topita cu cheddar

Pentru so

doua linguri maioneza

o lingura ketchup

2 linguri sos worchester

chifle

Categorii