Rulada cu ton

Reteta culinara Rulada cu ton din categoria Ton. Cum sa faci Rulada cu ton

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada cu ton

 

Usor de facut si foarte buna.

 

INGREDIENTE
275g aluat foietaj proaspat (o foaie) 3 conserve ton in ulei (3x160g) 1 ceapa rosie 70g masline 70g porumb 1/2 lamaie piper un galbenus pentru uns

Tonul din conserve se pune la scurs.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca tonul cu ceapa cu zeama de lamaie si piper dupa gust.

Maslinele se taie marunt.

Se intinde foaia de aluat pe blatul infainat si se netezeste cu sucitorul.

Se intinde amestecul pe toata suprafata lasand 1 cm la partea de sus care se unge cu galbenus de ou.

Se presara maslinele si porumbul si se ruleaza strans.

Se taie in bucati de 3-4 centimetri si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau folie de silicon.

Se ung cu galbenus de ou si se introduc in cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Se mananca calde dar sunt bune si reci cu rosii si lamaie.

Pofta Buna!

Ingrediente Rulada cu ton

275g aluat foietaj proaspat (o foaie)

3 conserve ton in ulei (3x160g)

1 ceapa rosie

70g masline

70g porumb

1/2 lamaie

piper

un galbenus pentru uns

Categorii