Rulada de carne cu sunca si felii de branza

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada de carne cu sunca si felii de branza

Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul, pesmetul, usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine, apoi se ia carnea si se aseaza pe o bucata de hartie de copt. Se intinde cu ajutorul mainilor sau al sucitorului in forma de dreptunghi. Peste carne se aseaza feliile de sunca, iar deasupra aseaza feliile de branza. Presărați măsline negre feliate și ardei gras roșii tăiați cubulețe. Folosind hârtie de copt, rulați carnea pe lungime, apoi puneți-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 190 grade C, pana se rumenesc frumos deasupra si gata. Tăiați puțin din ea și gustați. Daca este gata se poate scoate din cuptor. Se poate servi atat ca aperitiv cat si ca fel principal, alaturi de garnitura preferata! Poftă bună!

Ingrediente Rulada de carne cu sunca si felii de branza

500 g carne tocata de porc

1 ou

sare

piper dupa gust

2 lg pesmet

2 catei de usturoi

6 felii de sunca

6 felii branza topita Delaco

masline negre

ardei gras rosu

Categorii