Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti
Instructiuni de preparare Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti
Carnea de porc se curata de pielita, se spala si se cresteaza pe lung astfel incat sa se intinda pe o suprafata cat mai mare pentru a putea fi rulata. Ori o bucata mare sau doua mai mici.
Se bat bine cu ciocanul de pane, punand o folie de plastic deasupra, ca sa nu stricam fibra. Carnea se aseaza pe o folie de aluminiu si se unge carnea cu mustar.
Apoi se adauga un strat de spanac fiert si tocat fin. al doilea strat din carne tocata amestec condimentata dupa gust. Al treilea strat este din ardei copt si decojit, taiat in fasii.
Acoperim cu inca un strat de spanac si rulam cat mai strans, cu ajutorul unei folii de aluminiu.
Asa in folie o dam la cuptor pentru 30-40 de minute. Ultimele 15-20 de minute rupem folia si inainte de a pune din nou la cuptor ca sa prinda culoare, le ungem cu un amestec de pasta de rosii si miere.
Ingrediente Rulada de porc umpluta cu spanac si ardei copti
700-800 g pulpa de porc
250 g carne tocata amestec
250 g spanac tocat fin
2-3 ardei rosu copti
2-3 linguri de mustar
legatura de patrunjel tocat
1 lg pasta de tomate
miere
sare
piper
ulei de masline