Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

Reteta culinara Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate din categoria Porc. Specific Franta. Cum sa faci Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

 

INGREDIENTE
6 buc. rulada de vitel (facute acasa cu carne de vitel si carne tocata sau cumparate de la măcelar) 2 cepe esalote 2 catei de usturoi 600 g de sos de roșii (sos facut de casă in cazul meu sau roșii intregi in conserva sau 5 rosii proaspete) 1 pahar de apa calda (sau de vin alb) 12 prune uscate ulei de măsline sau margarina sare, piper, ierburi

Ingrediente Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

6 buc. rulada de vitel (facute acasa cu carne de vitel si carne tocata sau cumparate de la măcelar)

2 cepe esalote

2 catei de usturoi

600 g de sos de roșii (sos facut de casă in cazul meu sau roșii intregi in conserva sau 5 rosii proaspete)

1 pahar de apa calda (sau de vin alb)

12 prune uscate

ulei de măsline sau margarina

sare, piper, ierburi

Categorii