Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez

Reteta culinara Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez

 

INGREDIENTE

Rulada de carne :

1 kg carne tocata de porc 3 felii de paine inmuiata in apa 2 oua 3-4 cartofi fierti trecuti pe razatoarea fina 1 conserva boabe de naut 2-3 fire de ceapa verde 2 gososari rosii 100 gr mozarella 1 ou batut 3-4 linguri seminte de in sare si piper dupa gust

Pilaful de orez:

1 cana de orez 1 ceapa tocata 2 -3 linguri ulei de masline 2 dovlecei mici trecuti pe razatoarea fina 2 linguri legume deshidratate sare si piper dupa gust 3 cani apa plata patrunjel uscat fulgi de chili

Ingrediente Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez

1 kg carne tocata de porc

3 felii de paine inmuiata in apa

2 oua

3-4 cartofi fierti trecuti pe razatoarea fina

1 conserva boabe de naut

2-3 fire de ceapa verde

2 gososari rosii

100 gr mozarella

1 ou batut

3-4 linguri seminte de in

sare si piper dupa gust

1 cana de orez

1 ceapa tocata

2 -3 linguri ulei de masline

2 dovlecei mici trecuti pe razatoarea fina

2 linguri legume deshidratate

sare si piper dupa gust

3 cani apa plata

patrunjel uscat

fulgi de chili

Categorii