Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez

Reteta culinara Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez
INGREDIENTE
Rulada de carne :
1 kg carne tocata de porc 3 felii de paine inmuiata in apa 2 oua 3-4 cartofi fierti trecuti pe razatoarea fina 1 conserva boabe de naut 2-3 fire de ceapa verde 2 gososari rosii 100 gr mozarella 1 ou batut 3-4 linguri seminte de in sare si piper dupa gustPilaful de orez:
1 cana de orez 1 ceapa tocata 2 -3 linguri ulei de masline 2 dovlecei mici trecuti pe razatoarea fina 2 linguri legume deshidratate sare si piper dupa gust 3 cani apa plata patrunjel uscat fulgi de chiliIngrediente Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez
1 kg carne tocata de porc
3 felii de paine inmuiata in apa
2 oua
3-4 cartofi fierti trecuti pe razatoarea fina
1 conserva boabe de naut
2-3 fire de ceapa verde
2 gososari rosii
100 gr mozarella
1 ou batut
3-4 linguri seminte de in
sare si piper dupa gust
1 cana de orez
1 ceapa tocata
2 -3 linguri ulei de masline
2 dovlecei mici trecuti pe razatoarea fina
2 linguri legume deshidratate
sare si piper dupa gust
3 cani apa plata
patrunjel uscat
fulgi de chili