Rulade de vițel cu sos de rosii
Reteta culinara Rulade de vițel cu sos de rosii din categoria Vita. Specific Franta. Cum sa faci Rulade de vițel cu sos de rosii
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulade de vițel cu sos de rosii
"Paupiettes de veau" = "Mici escaloape" de vitel pe care le batem subtirele, pe urma le umplem cu o "farsa" gustoasa din carne de porc, tocata bine si amestecata cu mirodenii si calita in putin unt. Le legam cu o sforicica si le gatim.
Ingrediente Rulade de vițel cu sos de rosii
4 rulade de vitel (facute acasa cu carne de vitel si carne tocata sau de la măcelar)
1 ceapă
1 catel de usturoi
1 mic borcan cu sos de roșii ( sos facut de casă in cazul meu sau roșii intregi in conserva sau 4 rosii proaspete)
2 lingurite de bulion concentrat
1 pahar de apa calda (sau de vin alb)
1 lingurita de zahar (pentru a atenua aciditatea)
ulei de măsline sau margarina
sare, piper, ierburi