Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic
Reteta culinara Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic din categoria Peste. Specific Marea Britanie. Cum sa faci Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de...
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic
Nu sunt eu un fan al pestelui, dar Butterfish-ul mi se pare senzational. Daca nu gasiti il puteti inlocui cu oricare peste cu carne alba, mai gras, afumat. Dar acum e pe toate drumurile, gasiti si la Metro, Carrefour sau Cora. E o combinatie care mie-mi place foarte mult.
Ingrediente Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic
File de butterfish / peste afumat – 150 g Crema de branza cu ciuperci, Delaco – ¾ cutie Batoane de paine prajita, condimentata – cca 8-12 batoane; Ridichi – 2 buc Salata creata – 2 frunze Crema de otet balsamic – 1 lingura
File de butterfish / peste afumat – 150 g
Crema de branza cu ciuperci, Delaco – ¾ cutie
Batoane de paine prajita, condimentata – cca 8-12 batoane;
Ridichi – 2 buc
Salata creata – 2 frunze
Crema de otet balsamic – 1 lingura