Rulouri din piept de pui cu sunca si cascaval

Reteta culinara din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Rulouri din piept de pui cu sunca si cascaval

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulouri din piept de pui cu sunca si cascaval

 

Cand vreti sa gatiti ceva rapid si gustos, incercati aceste rulouri delicioase!

 

INGREDIENTE
piept de pui dezosat, cateva felii sunca de praga cascaval 2 oua sare piper 2 linguri de faina

Din pieptul de pui portionam trei bucati pe care le batem usor cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu putina sare si piper, apoi luam o bucata si o pregatim. Punem peste fiecare bucata de carne o felie de cascaval, apoi una de sunca si rulam cat mai strans.

Fixam cu scobitori, astfel incat sa nu se desfaca. Le dam apoi prin faina, si apoi prin ou batut. Pregatim o tigaie cu ulei sau o friteuza si le prajim in ulei incins bine.

Le scoatem cand s-au rumenit, pe hartie absorbanta! Le putem servi langa cartofi prajiti, piure sau orice alceva care ne place! Sunt delicioase!

Ingrediente Rulouri din piept de pui cu sunca si cascaval

piept de pui dezosat,

cateva felii sunca de praga

cascaval

2 oua

sare

piper

2 linguri de faina

Categorii