Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto si patrunjel verde

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto si patrunjel verde

Pulpele spalate si zvantate se subtiaza cu lama unui cutit, se condimenteaza si se sareaza. Peste fiecare se asaza cate un strat de prosciuttto si se da 30 de minute la rece. Patrunjelul spalat si zvantat se toaca marunt, apoi se da la blender cu un praf de sare, 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline, pana ce obtinem o pasta legata. Peste fiecare pulpa cu prosciutto, asezam cu o lingura in strat subtire de patrunjel, apoi rulam strans si prindem capetele ruloului cu cate 2 scobitori. Se asaza rulou langa rulou intr-o tava, presaram un praf de sare, condimente, legumele deshidratate, turnam peste ele apa cu care am clatit paharul in care am preparat patrunjelul, fara sa acoperim rulourile, punem si frunzele de dafin, acoperim cu o folie de aluminu si dam la cuptorr cca. 20 minute, la foc mare; desfacem folia si mai lasam sa se rumeneasca rulourile cca 15-20 minute, la foc potrivit. Se servesc calde,stropite cu sos din tava.

Ingrediente Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto si patrunjel verde

5 pulpe de pui dezosate

cateva felii subtiri de prosciutto

1 legatura mare de patrunjel

sare

1 lingura de amestec de legume deshidratate

condimente uscate

ulei de masline

2 catei de usturoi

3-4 foi de dafin

Categorii