Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform cu lama unui cutit, in partile mai carnoase, apoi se sareaza, pipereaza si condimenteaza cu legumele deshidratate. Patrunjelul taiat se blenduieste cu un praf de sare, o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi si 50 ml de vin roze. Pe fiecare bucata de pulpa, se intinde un strat de verdeata blenduita, se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori. Fiecare rulou se asaza unul langa altul, intr-o tavita ingusta si inalta (gen cozonac), se stropesc deasupra cu un pic de ulei, se toarna vinul roze, se completeaza cu apa rece, pana aproape sa acopere rulourile, se presara un praf de sare, piper, felii de usturoi, foile de dafin, o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor, cca. 30 minute, sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!

Ingrediente Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

5 pulpe dezosate de pui

1 legatura mare de patrunjel

1 lingura de ulei de masline

un praf de sare

4-5 catei de usturoi

3-4 foi de dafin

1 lingurita de legume deshidratate

piper

cateva scobitori din bambu

100 ml vin roze

Categorii