Salată Coleslaw
Reteta culinara Salată Coleslaw din categoria Salate. Specific Statele Unite. Cum sa faci Salată Coleslaw
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salată Coleslaw
O salata savurata intotdeauna la fast-food cu fel principal. De data asta am vrut să o pregătesc acasă, pentru că nu este o mare filozofie. Și așa este, creștere și poftă bună! ;) PS dar de data asta fara poze intermediare:d nu am fost pe scena! Dar mă crezi pe cuvânt pentru Panacris, nu ???
Varza alba aprox. 300 g, Morcovi 2 bucati, Ardei Kapia 1 bucata, Ceapa galbena 1 bucata, Sare de Himalaya, Piper proaspat macinat. Pentru maioneza: Ou 1 bucata, Mustar 1 lingura, Lamaie 1 bucata, Ulei de floarea soarelui 250 ml. Pentru garnitură: pătrunjel creț, semințe de susan negru.Curățați dovleceii, dați-i pe răzătoare și stoarceți sucul. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să se odihnească până când maioneza este fiartă.
Punem uleiul, oul, mustarul si zeama de lamaie intr-un bol inalt, apoi mixam cu un mixer vertical cel putin 3 minute, pana se obtine consistenta dorita.
Adăugați maioneza ușor, ușor peste legumele jullien tocate, amestecând ușor până se încorporează toate ingredientele.
Lăsați salata să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a o servi pentru a combina gusturile.
Salata se serveste ca atare cu biscuiti sau grisine, sau ca garnituri pentru diverse preparate din carne.
Simplu si gustos!
Bafta si bafta!
Ingrediente Salată Coleslaw
Varză albă cca. 300 g, Morcovi 2 bucăți, Ardei kapia 1 bucată, Ceapă galbenă 1 bucată, Sare Himalaya, Piper proaspăt măcinat. Pentru maioneză: Ou 1 bucată, Muștar 1 lingură, Lămâie 1 bucată, Ulei de floarea soarelui 250 ml. Pentru ornat: Pătrunjel creț, Semințe de susan negru.