Salata de naut cu friptura picanta de porc si dressing cu portocala coapta

Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Salata de naut cu friptura picanta de porc si dressing cu portocala coapta

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata de naut cu friptura picanta de porc si dressing cu portocala coapta

 

INGREDIENTE

Pentru friptura:

3 linguri ulei 3 linguri harissa (pasta picanta de ardei) 4 bucati cotlet de porc 2 lingurite paprika afumata 1 lingura miere sau sirop auriu (golden syrup) 1 portocala

Pentru salata:

400 grame naut (din conserva) 1/2 ceapa rosie 200 grame branza Paneer/ Halloumi/ Feta 3 linguri stafide negre 1 catel de usturoi 1 lingura otet din vin rosu 1 lingura de ulei de masline extra virgin sare, piper menta proaspata

Ingrediente Salata de naut cu friptura picanta de porc si dressing cu portocala coapta

3 linguri ulei

3 linguri harissa (pasta picanta de ardei)

4 bucati cotlet de porc

2 lingurite paprika afumata

1 lingura miere sau sirop auriu (golden syrup)

1 portocala

400 grame naut (din conserva)

1/2 ceapa rosie

200 grame branza Paneer/ Halloumi/ Feta

3 linguri stafide negre

1 catel de usturoi

1 lingura otet din vin rosu

1 lingura de ulei de masline extra virgin

sare, piper

menta proaspata

Categorii