Salata de naut cu friptura picanta de porc si dressing cu portocala coapta
Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Salata de naut cu friptura picanta de porc si dressing cu portocala coapta
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salata de naut cu friptura picanta de porc si dressing cu portocala coapta
INGREDIENTE
Pentru friptura:
3 linguri ulei 3 linguri harissa (pasta picanta de ardei) 4 bucati cotlet de porc 2 lingurite paprika afumata 1 lingura miere sau sirop auriu (golden syrup) 1 portocalaPentru salata:
400 grame naut (din conserva) 1/2 ceapa rosie 200 grame branza Paneer/ Halloumi/ Feta 3 linguri stafide negre 1 catel de usturoi 1 lingura otet din vin rosu 1 lingura de ulei de masline extra virgin sare, piper menta proaspataIngrediente Salata de naut cu friptura picanta de porc si dressing cu portocala coapta
3 linguri ulei
3 linguri harissa (pasta picanta de ardei)
4 bucati cotlet de porc
2 lingurite paprika afumata
1 lingura miere sau sirop auriu (golden syrup)
1 portocala
400 grame naut (din conserva)
1/2 ceapa rosie
200 grame branza Paneer/ Halloumi/ Feta
3 linguri stafide negre
1 catel de usturoi
1 lingura otet din vin rosu
1 lingura de ulei de masline extra virgin
sare, piper
menta proaspata