Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata
Reteta culinara Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata din categoria Peste. Cum sa faci Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata
INGREDIENTE
Ingrediente Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata
Pentru sandvisuri:
2 chifle cu seminte
2 bucati filet peste alb (eu am folosit cod), fara piele si oase
un varf de cutit de piper Cayenne
cateva linguri de faina
15 grame Parmezan
creson
1 lamaie
Pentru sosul tartar:
1 inima de salata (little gems)
6 castraveti murati mici
1/4 legatura patrunjel
1 lingura capere
250 ml iaurt degresat bio
sucul de la 1/2 lamaie
Pentru mazare:
200 grame mazare congelata
1/2 legatura menta
1 cartof mediu