Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

Reteta culinara Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata din categoria Peste. Cum sa faci Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

 

INGREDIENTE
Pentru sandvisuri: 2 chifle cu seminte 2 bucati filet peste alb (eu am folosit cod), fara piele si oase un varf de cutit de piper Cayenne cateva linguri de faina 15 grame Parmezan creson 1 lamaie Pentru sosul tartar: 1 inima de salata (little gems) 6 castraveti murati mici 1/4 legatura patrunjel 1 lingura capere 250 ml iaurt degresat bio sucul de la 1/2 lamaie Pentru mazare: 200 grame mazare congelata 1/2 legatura menta 1 cartof mediu

Ingrediente Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

Pentru sandvisuri:

2 chifle cu seminte

2 bucati filet peste alb (eu am folosit cod), fara piele si oase

un varf de cutit de piper Cayenne

cateva linguri de faina

15 grame Parmezan

creson

1 lamaie

Pentru sosul tartar:

1 inima de salata (little gems)

6 castraveti murati mici

1/4 legatura patrunjel

1 lingura capere

250 ml iaurt degresat bio

sucul de la 1/2 lamaie

Pentru mazare:

200 grame mazare congelata

1/2 legatura menta

1 cartof mediu

Categorii