Sărățele

Reteta culinara Sărățele din categoria Pizza. Cum sa faci Sărățele

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sărățele

 

"Aluaturi de casă" Se fac extrem de ușor si sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE
650 g brânză sărată 3 ouă 300 g unt gras, moale Făină cât cuprinde 1 praf de copt Ou pt uns Chimen negru, mac, susan Frământăm brânza, ouăle, untul si o mână de făină amestecată cu praful de copt. Continuăm să frământăm adăugând treptat făină până când aluatul devine foarte puțin lipicios. Presaram făina pe blatul de lucru si intindem aluatul, decupăm formele dorite, le așezăm in tava tapetată cu hârtie de copt, le ungem cu ou bătut și presăram semințe de chimen negru, susan, mac etc. Dăm tava la cuptorul preîncălzit 180°C pana când se rumenesc ușor.

Ingrediente Sărățele

650 g brânză sărată

3 ouă

300 g unt gras, moale

Făină cât cuprinde

1 praf de copt

Ou pt uns

Chimen negru, mac, susan

Categorii