Sarmale cu piept de pui si ciuperci

Reteta culinara Sarmale cu piept de pui si ciuperci din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Sarmale cu piept de pui si ciuperci
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sarmale cu piept de pui si ciuperci
Din curiozitate am incercat sa fac sarmale cu ingrediente diferite -cu piept de pui, bacon ,ciuperci si carnati-au iesit minunate.Le-am fiert in vasul de lut minune -tajine. Au iesit perfecte.
INGREDIENTE
Ingrediente Sarmale cu piept de pui si ciuperci
1 varza murata
1 ceapa
ulei de masline
1 piept de pui mare
1 cana de orez
1 bucata bacon
1 bucata carnat afumat
7-8 ciuperci proaspete
boia,sare, piper,pasta de rosii,3.4 catei usturoi
2-3 rosii din conserva
foaie de dafin, cimbru proaspat, marar verde