Sarmale despuiate pe pat de mamaliga

Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Sarmale despuiate pe pat de mamaliga

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sarmale despuiate pe pat de mamaliga

 

Daca tot s-a dat liber la sarmale, sarmale sa fie pentru Provocarea GastroArt. Noi facem sarmale de 2-3 ori pe an, nu pentru ca nu ne plac, ci din cauza impachetatului :P. Nu prea avem rabdare si nici cu timpul nu stam prea grozav. Am fost foarte incantata cand am gasit reteta de sarmale dezbracate si probabil ca o sa le facem mai des. Ca sa nu le fie frig :D le-am servit pe pat cald de mamaliga cu tarate. Daca promiteti ca nu radeti de mine, va marturisesc ca a fost prima data cand am facut mamaliga. Din fericire mi-a iesit doar cu vreo 2 cocoloase. 

Ingrediente Sarmale despuiate pe pat de mamaliga

800 g carne tocata porc

2 cepe

250 g kaizer

200 g orez

1 legatura patrunjel

2 oua

200 g bulion

1 folie de cuburi inghetate de supa de pui

sare

piper

300 g malai

100 g tarate

Categorii