Sarmale despuiate pe pat de mamaliga
Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Sarmale despuiate pe pat de mamaliga
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sarmale despuiate pe pat de mamaliga
Daca tot s-a dat liber la sarmale, sarmale sa fie pentru Provocarea GastroArt. Noi facem sarmale de 2-3 ori pe an, nu pentru ca nu ne plac, ci din cauza impachetatului :P. Nu prea avem rabdare si nici cu timpul nu stam prea grozav. Am fost foarte incantata cand am gasit reteta de sarmale dezbracate si probabil ca o sa le facem mai des. Ca sa nu le fie frig :D le-am servit pe pat cald de mamaliga cu tarate. Daca promiteti ca nu radeti de mine, va marturisesc ca a fost prima data cand am facut mamaliga. Din fericire mi-a iesit doar cu vreo 2 cocoloase.
Ingrediente Sarmale despuiate pe pat de mamaliga
800 g carne tocata porc
2 cepe
250 g kaizer
200 g orez
1 legatura patrunjel
2 oua
200 g bulion
1 folie de cuburi inghetate de supa de pui
sare
piper
300 g malai
100 g tarate