Scoici la tigaie cu usturoi si vin
Reteta culinara Scoici la tigaie cu usturoi si vin din categoria Fructe de mare. Cum sa faci Scoici la tigaie cu usturoi si vin
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Scoici la tigaie cu usturoi si vin
O minunatie, midii aromate si bune, serviti-le impreuna cu sosul ramas de la gatit. Am muncit juma de zi numai sa le curat, nu-mi place sa gasesc niciun fir de nisip asa ca....dar rezultatul a meritat, cele mai bune pe care le-am mancat
Ingrediente Scoici la tigaie cu usturoi si vin
2 saculeti de scoici (1.5 kg cu tot cu carapace)
1/2 legatura de busuioc proaspat
1 legatura de patrunjel
cativa catei de usturoi
ulei de masline
3-4 rosii mari
2 ardei iuti curatati de seminte
1/3 pachet unt
1 cana de vin alb sau rose