Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

Reteta culinara Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste din categoria Fructe de mare. Specific Franta. Cum sa faci Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

 

S-ar putea ca preparatul despre care voi scrie mai jos sa vi se para complex. Cumva este, iar in faza maxima de pregatire a lui am lucrat la 4 surse de caldura, aproape simultan. Am decis insa sa-l fac pentru a-mi exersa coordonarile intre mai multe activitati, dar si pentru ca ador fructele de mare si ma gandesc constant cum sa le dau o forma finala speciala, in afara de cele clasice mediteraneene sau asiatice.

Ingrediente Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

200 grame carne de scoici St.Jaques (scallops);

3 ciuperci mari pleurotus;

un cap de peste si ceva oase;

rucola si ulei de masline pentru sos;

o jumatate lingurita de curcuma (turmeric);

o lingura smantana lichida;

un cubulet de unt;

o jumatate de ardei gras rosu;

Categorii