Scoici umplute cu carne

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Scoici umplute cu carne

Se pune carnea intr-un vas pe foc, cu 2 linguri ulei, se amesteca mereu pana-si schimba culoarea, se adauga ceapa tocata marunt, sare, piper, morcovul ras, cutia cu rosii, 1 cana cu apa si se lasa pe foc 1 h sa fiarba incet. Dupa ce a scazut bine, se potriveste de gust si se lasa deoparte sa se raceasca. Se pune in fiecare scoica (fara sa se fiarba) cate 1 lingurita de carne, se pun una langa alta intr-un vas, deasupra pe fiecare cascaval ras, se rastoarna sucul de rosii amestecat cu 1cana cu apa si putina sare, daca e nevoie, se acopera vasul cu folie de aluminiu si la cuptor 30 min. Se servesc calde cu parmezan deasupra.

Ingrediente Scoici umplute cu carne

1punga cu paste Conchiglioni giganti

1cana suc de rosii

100g cascaval ra

parmezan pentru servi

Umplutura:

500g carne tocata de vita

1morcov

1cutie de rosii cubulete

sare

piper

2linguri ulei

Categorii