Sirop de porumbele (poroambe)

Instructiuni de preparare Sirop de porumbele (poroambe)
Ingrediente Sirop de porumbele (poroambe)
1 kg de fructe coapte de porumbele (culese in octombrie
dupa prima bruma)
1 kg de zahar
1 kg de fructe coapte de porumbele (culese in octombrie
dupa prima bruma)
1 kg de zahar
Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceasta Ciulama de ciuperc
Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria
Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa
Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl
Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca
Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl
Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan
Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene: Curata si t