Snitel de porc

Reteta culinara Snitel de porc din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Snitel de porc

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Snitel de porc

 

INGREDIENTE
700gr cotlet de porc 3 oua 100gr faina 100gr pesmet sare piper ulei pentru prajit

Cotletul se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti.

Bucatile de cotlet se presoara cu sare si piper pe ambele parti.

Ouale se bat bine si se adauga putina sare.

Amestecam faina cu pesmetul.

Trecem fiecare bucata de carne prin amestecul de faina-pesmet apoi prin compozitia de ou si le asezam in tigaia incinsa cu ulei la foc potrivit. Le prajim pe o parte si pe alta pana capata o culoar frumoasa aurie.

Scoatem snitelele pe un platou cu servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Noi le-am servit cu garnitura de cartofi la cuptor si o salata de ardei capia copt si sos de usturoi.

A fost delicios!!!

Ingrediente Snitel de porc

700gr cotlet de porc

3 oua

100gr faina

100gr pesmet

sare

piper

ulei pentru prajit

Categorii