Snitel de pui, copt versus prajit

Reteta culinara Snitel de pui, copt versus prajit din categoria Pui. Cum sa faci Snitel de pui, copt versus prajit

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Snitel de pui, copt versus prajit

 

Aceasta este varianta din poveste, de a împăca atât capra, cât și varza, adică cei care nu mănâncă prăjeli și cei care mănâncă.

aproximativ 1 kg piept de pui 4-6 oua (in functie de marimea lor, unele din casa unele sunt mai mici altele mai mari) 2 linguri umplute cu muștar dulce sare piper colorat aproximativ 30 g de brânză de oaie făină biscuit ulei de prajit Hârtie de copt

Mai întâi am porționat pieptul de pui, am folosit părțile mai mici cam 400 g pentru feliile fierte, restul aproximativ 600 g pentru feliile prăjite. Pentru ca pieptul de pui se destrama foarte repede daca il batem direct, folosim o punga de plastic, cu care acoperim bucata de piept si apoi o batem bine. După ce am bătut toate bucățile de piept de pui am pus ouă într-un bol, am folosit 6 bucăți la final, chiar dacă în fotografie se văd doar 4, am mai adăugat după ce mi-am dat seama că nu mi-a ajuns compoziția pentru toti melcii. Asa ca am amestecat ouale cu mustar, sare si piper. Apoi am trecut pieptul de pui prin faina, apoi prin amestecul de ou si mustar si la final prin pesmet. Am asezat melcii formati in tava tapetata cu hartie de copt, apoi am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade, am facut' Cât timp le-am întors pe cealaltă parte, am încercat să văd când erau roșii pe o parte și apoi le-am întors pe cealaltă parte. Coacerea lor nu durează mult deoarece pieptul de pui este o carne care se gătește relativ repede. In restul amestecului de oua si mustar am ras branza de oaie, am uns-o si apoi am pregatit restul feliilor, in aceeasi metoda, trecute prin faina, oua si la final prin pesmet. Le-am prajit in ulei incins, intoarcendu-le dintr-o parte in alta cand au inceput sa se rumeneasca frumos. Le-am scos pe servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Aveți poftă și alegeți metoda care vă „coare” mai bine, coaptă sau prăjită. Coacerea lor nu durează mult deoarece pieptul de pui este o carne care se gătește relativ repede. In restul amestecului de ou si mustar am ras oaia' s branza, apoi am ingrosat-o si am preparat restul de felii, folosind aceeasi metoda, trecute prin faina, oua si la final prin pesmet. Le-am prajit in ulei incins, intoarcendu-le dintr-o parte in alta cand au inceput sa se rumeneasca frumos. Le-am scos pe servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Aveți poftă și alegeți metoda care vă „coare” mai bine, coaptă sau prăjită. Coacerea lor nu durează mult deoarece pieptul de pui este o carne care se gătește relativ repede. In restul amestecului de ou si mustar am ras branza de oaie, apoi am ingrosat-o si am preparat restul feliilor, in aceeasi metoda, trecute prin faina, oua si la final prin pesmet. Le-am prajit in ulei incins, intoarcendu-le dintr-o parte in alta cand au inceput sa se rumeneasca frumos. Le-am scos pe servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Aveți poftă și alegeți metoda care vă „coare” mai bine, coaptă sau prăjită. întorcându-le dintr-o parte în alta când au început să se rumenească frumos. Le-am scos pe servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Aveți poftă și alegeți metoda care vă „coare” mai bine, coaptă sau prăjită. întorcându-le dintr-o parte în alta când au început să se rumenească frumos. Le-am scos pe servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Aveți poftă și alegeți metoda care vă „coare” mai bine, coaptă sau prăjită. Le-am scos pe servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Aveți poftă și alegeți metoda care vă „coare” mai bine, coaptă sau prăjită. Le-am scos pe servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Aveți poftă și alegeți metoda care vă „coare” mai bine, coaptă sau prăjită.

Ingrediente Snitel de pui, copt versus prajit

cca 1 kg piept de pui

4-6 oua ( depinde de dimensiunea lor, astea de casa unele sunt mai mici altele mai mari)

2 linguri pline cu mustar dulce

sare

piper colorat

cca 30 g branza de oaie

faina

pesmet

ulei pentru prajit

hartie de copt

Categorii