Snitel din muschi de pui
Reteta culinara Snitel din muschi de pui din categoria Pui. Cum sa faci Snitel din muschi de pui
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Snitel din muschi de pui
Cred ca toate gospodinele stiu ca muschiul de pui care se gaseste la pieptul puiului este cea mai frageda carne.
INGREDIENTE
Muschiul de pui se soala si se curata de pielea subtire ,daca are.
Fasiile se taie in doua pe lungime.
Cantitatea de carene se pune intr-un castron si se condimenteaza dupa dorina fiecaruia.
Ouale se sparg intr-un castron .Adauga putina sare si bate-le cu o furculita pana se amesteca bine albusul cu galbenusul.
Pune faina intr-o farfurie.
Ia fiecare fileu de pui si tavaleste-l prin faina,apoi prin ou.
Pune -l in tigaia cu ulei incins.
Lasa sa se rumeneasca pe o parte si intoarce-l.
Sa fie frumos rumenit pe ambele parti.
Scoate-l pe o farfurie in care ai pus serbetele de hartie pentru a absorbi uleiul.
Se serveste alturi de garnitura si salata agreata.
Noi l-am servit cu piure si ardei copt.
Ingrediente Snitel din muschi de pui
500 g. muschi de pui
3 oua
sare si piper dupa gust
100 g. faina
ulei pentru prajit