Snitel parizian din piept de pui

Reteta culinara Snitel parizian din piept de pui din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Snitel parizian din piept de pui
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Snitel parizian din piept de pui
Nu inventăm apa caldă! E doar o rețetă bună pentru un picnic reușit, pentru pus la pachet sau chiar pentru un fel principal, asortat tradițional. Mai întâi de toate aș vrea să precizez că șnițelul este o invenție austriacă și că la origine a fost o fleică de vițel, dar noi, românii facem în special șnițel din pui, pentru că este mai fraged. Trebuie, de asemenea, să precizez că șnițelul parizian este făcut după rețeta: "făină-ou-făină", iar șnițelul vienez are rețeta: "făină-ou-pesmet". În rest, fiecare știe să facă șnițele, dar fiecare are rețeta sa. Iat-o pe a mea: Reteta pentru picnic
Ingrediente Snitel parizian din piept de pui
500-600 grame piept de pui dezosat
3 ouă
4-5 linguri de făină albă
sare
piper
ulei pentru prăjit