Snitel vienez de purcel

Reteta culinara Snitel vienez de purcel din categoria Porc. Cum sa faci Snitel vienez de purcel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Snitel vienez de purcel

1 kg pulpa de porc 3 oua 100g faina 200g pesmet vegeta sare piper ulei pentru prajit

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.

Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare, vegeta si piper.

Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare.

Pesmetul se pune in alta farfurie.

Bucatile de carne se dau prin faina, prin ou si prin pesmet.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta buna!

 

 

Ingrediente Snitel vienez de purcel

1 kg pulpa de porc

3 oua

100g faina

200g pesmet

vegeta

sare

piper

ulei pentru prajit

Categorii