Snitele de porc , marinate cu mustar si ardei iute

Reteta culinara Snitele de porc , marinate cu mustar si ardei iute din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Snitele de porc , marinate cu mustar si ardei iute

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Snitele de porc , marinate cu mustar si ardei iute

 

 Imi place schimbarea si asezonarea diferita la  preparate . De aceasta data am facut snitele din cotlet de porc marinate cu mustar si ardei iute .

 

INGREDIENTE
6 felii frumoase cotlet de porc 2 linguri mustar 2 lingurite pasta de ardei iute-productie proprie 2 oua 2 linguri varf cu faina alba 6 linguri lapte 1/2 praf copt piper negru macinat sare ulei pentru prajit salata verde , rosii pentru servit Feliile de cotlet se bat cu batatorul de snitele pentru a obtine felii subtiri . Se ung feliile de carne pe ambele parti cu mustar si ardei iuti tocati . Tot pe ambele parti, carnea se sareaza si se pipareaza . Lasati carnea sa se odihneasca la rece minimum 30 minute . Puteti pregati astfel carnea chiar si cu o zi inainte cu conditia sa o pastrati la rece . Se bat ouale cu lapte , sare si apoi se incorporeaza 2 linguri de faina alba si praful de copt . Recent am descoperit trucul cu praf de copt .Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura . Bucatile de cotlet marinate se trec prin faina alba ,amestecul cu ou si se prajesc in ulei incins . Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei . Snitelele se pot servi calde alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

Pofta Buna !!!!

Ingrediente Snitele de porc , marinate cu mustar si ardei iute

6 felii frumoase cotlet de porc

2 linguri mustar

2 lingurite pasta de ardei iute-productie proprie

2 oua

2 linguri varf cu faina alba

6 linguri lapte

1/2 praf copt

piper negru macinat

sare

ulei pentru prajit

salata verde , rosii pentru servit

Categorii