Snitele de vacuta cu smantana si mustar

Reteta culinara Snitele de vacuta cu smantana si mustar din categoria Vita. Specific Franta. Cum sa faci Snitele de vacuta cu smantana si mustar

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Snitele de vacuta cu smantana si mustar

 

  Am vazute eu pe undeva snitele cu mustar . Pe altundeva ca se fragezeste carnea daca pui smantana . Am folosit aceste informatii si am obtinut snitele super-fragede .Ce-i drept si carnea este de prima calitate . Vacuta tanara si gustoasa .  

 

INGREDIENTE
500 gr carne vacuta 3linguri mustar 3 linguri smantana grasa piper sare 2 oua 100 gr linguri faina alba de grau 100 ml lapte 1/2 praf copt ulei pentru prajit Carnea de vacuta se feliaza in bucati subtiri care apoi se bat cu batatorul de snitele . Incercati sa bateti carnea cat de subtire posibil . Daca credeti ca puteti sa o rupeti atunci carnea poate fi pusa intre doua pungi . Feliile de carne se sareaza si se pipareaza . Apoi se ung pe ambele parti cu smantana si mustar. Intr-un bol se bat ouale si se amesteca cu faina , lapte , sare si praful de copt.Obtineti un aluat subtire asemanator cu cel de clatite . Puneti la infierbantat uleiul . Bucatile de carne pregatite anterior se trec prin faina alba si apoi prin aluatul subtire apoi se pun la prajit in uleiul incins . Snitelele se prajesc pe ambele parti si se scot pe un platou pregatit cu servet de hartie[ pentru a absorbi surplusul de ulei ]. Serviti snitelele calde sau reci alturi de salata sau garnitura preferata .

Ingrediente Snitele de vacuta cu smantana si mustar

500 gr carne vacuta

3linguri mustar

3 linguri smantana grasa

piper

sare

2 oua

100 gr linguri faina alba de grau

100 ml lapte

1/2 praf copt

ulei pentru prajit

Categorii