Snitele pufoase cu usturoi
Reteta culinara Snitele pufoase cu usturoi din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Snitele pufoase cu usturoi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Snitele pufoase cu usturoi
Mereu incerc combinatii noi .Mereu testez cate ceva . Acum am dorit snitele cu usturoiul pe ,, dinauntru "" . Gustul sa nu fie foarte puternic usturoiat .
1 kg pulpa porc 3 oua 200 gr faina alba 50 ml lapte 1/2 praf copt 1 lingurita usturoi uscat granulat sare piper negru macinat 300 ulei floarea soarelui pentru prajit Pulpa de porc se taie felii si se bate cu batatorul de snitele . Bucatile de carne se presara pe ambele parti cu usturoi granulat . In acelasi timp le sarati si le condimentati cu piper negru macinat . Ouale se sparg fiecare separat pentru a se verifica prospetimea . Ouale se bat spuma , se amesteca cu lapte ,putina sare doua linguri de faina alba si praful de copt . Praful de copt in compozitia cu oua va ajuta ca sa se obtina snitele ce vor ramne pufoase chiar dupa ce se prajesc . Puneti uleiul la incins . Eu folosesc de obicei pentru prajire o tigaie wok care fiind mai inalta nu va permite ca in timpul prajirii sa se stropeasca plita prea tare . Bucatile de carne condimentata se trec prin faina alba si apoi prin compozitia cu oua . Se prajesc pe ambele parti in ulei incins . Snitelele se scot pe un platou cu servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei . Serviti snitelel pufoase cu usturoi alaturi de garnitura si muraturile preferate . Pofta buna !!!Ingrediente Snitele pufoase cu usturoi
1 kg pulpa porc
3 oua
200 gr faina alba
50 ml lapte
1/2 praf copt
1 lingurita usturoi uscat granulat
sare
piper negru macinat
300 ulei floarea soarelui pentru prajit