Somon crocant la tava cu sparanghel, cartofi dulci si rosii coapte

Reteta culinara Somon crocant la tava cu sparanghel, cartofi dulci si rosii coapte din categoria Somon. Cum sa faci Somon crocant la tava cu sparanghel, cartofi dulci si rosii coapte

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Somon crocant la tava cu sparanghel, cartofi dulci si rosii coapte

 

INGREDIENTE
500 gr somon cu piele, fara solzi ulei de masline 2 crengute de rozmarin proaspat 1 legatura sparanghel 1/2 lamaie 20 grame unt sare piper cateva rosii cherry 2 cartofi dulci

Ingrediente Somon crocant la tava cu sparanghel, cartofi dulci si rosii coapte

500 gr somon cu piele, fara solzi

ulei de masline

2 crengute de rozmarin proaspat

1 legatura sparanghel

1/2 lamaie

20 grame unt

sare

piper

cateva rosii cherry

2 cartofi dulci

Categorii