Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan

Reteta culinara Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan din categoria Somon. Cum sa faci Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan

 

INGREDIENTE
2 bucati somon cu piele, fara oase 4 linguri sos Hoisin 2 linguri mix seminte de susan si susan negru 2 foi de alge Nori Pentru orez: 200 grame orez pentru sushi 1 lingura otet 2 lingurite zahar sare Pentru spanac: 100 grame spanac proaspat 1 lingurita ulei de susan sare avocado 1 fir de ceapa

Ingrediente Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan

2 bucati somon cu piele, fara oase

4 linguri sos Hoisin

2 linguri mix seminte de susan si susan negru

2 foi de alge Nori

Pentru orez:

200 grame orez pentru sushi

1 lingura otet

2 lingurite zahar

sare

Pentru spanac:

100 grame spanac proaspat

1 lingurita ulei de susan

sare

avocado

1 fir de ceapa

Categorii