Somon Katsu (Somon la cuptor in crusta crocanta de pesmet)

Reteta culinara din categoria Somon. Cum sa faci Somon Katsu (Somon la cuptor in crusta crocanta de pesmet)

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Somon Katsu (Somon la cuptor in crusta crocanta de pesmet)

 

INGREDIENTE
Pentru somon: 1 cana panko (pesmet japonez; se poate inlocui cu pesmet obisnuit) 1 lingura ulei 1/2 lingurita pudra de usturoi 1/2 lingurita cimbru uscat 450 grame filet de somon fara piele si oase (eu am folosit congelat) sare, piper 1/2 cana faina 3 lingurita albus de ou (sau 1 ou intreg) Pentru servit: Cartofi (eu am folosit curly fries gatiti la cuptor) Fasole verde la aburi Sos tartar

Ingrediente Somon Katsu (Somon la cuptor in crusta crocanta de pesmet)

Pentru somon:

1 cana panko (pesmet japonez; se poate inlocui cu pesmet obisnuit)

1 lingura ulei

1/2 lingurita pudra de usturoi

1/2 lingurita cimbru uscat

450 grame filet de somon fara piele si oase (eu am folosit congelat)

sare, piper

1/2 cana faina

3 lingurita albus de ou (sau 1 ou intreg)

Pentru servit:

Cartofi (eu am folosit curly fries gatiti la cuptor)

Fasole verde la aburi

Sos tartar

Categorii