Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Pune apa intr-o cratita cu capac. Adăugați un praf de sare. Aduceți apa la fiert, puneți spaghetele în apă și fierbeți. Intre timp avem grija de rosii. Le spalam si le punem intr-o alta cratita cu apa fierbinte. Le lasam 1 minut, apoi le scoatem intr-o strecuratoare. Prăjiți ciupercile într-o lingură de ulei. Adăugați usturoiul zdrobit, sucul de roșii și roșiile cherry. Se adauga o lingurita de busuioc uscat si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa sa fiarba 2-3 minute. Spaghetele după fierbere se strecoară și se stropesc cu o lingură de ulei de măsline. Servește spaghetele cu sosul de ciuperci de roșii cherry și ornează cu frunze de busuioc proaspăt. Poftă bună!

Ingrediente Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

250 g spaghete integrale

2 linguri ulei de masline

150 g ciuperci champignon

500 g rosii cherry

200 ml suc de rosii

4-5 catei de usturoi

frunze de busuioc(proaspat)

sare

piper

Categorii