Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare

Reteta culinara Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare din categoria Spaghete. Specific Romania. Cum sa faci Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare

 

Spaghete negre sau cu peperocino, noi le-am cumparat din italia cu fructe de mare si un pahar de vin alb sau roze neaparat pentru ai lua din iuteala la spaghete.

Ingrediente Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare

300 g spaghetti (peperocino sau negre)

600 g fructe de mare (calamar, caracatita, creveti, scoici, surimi)

350 g rosii cherry sau normale decojite si taiate feliute

2 catei usturoi intregi sau praf de usturoi

1 lingurita de praf de ardei chilli

1 pahar vin alb sec( aproximativ 300ml)

1 legatura de patrunjel verde tocat

2 linguri ulei de masline

100 gr-200 gr masline negre taiate rondele dupa gust

Un praf de sare

piper alb

Categorii