Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare
Reteta culinara Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare din categoria Spaghete. Specific Romania. Cum sa faci Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare
Spaghete negre sau cu peperocino, noi le-am cumparat din italia cu fructe de mare si un pahar de vin alb sau roze neaparat pentru ai lua din iuteala la spaghete.
Ingrediente Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare
300 g spaghetti (peperocino sau negre)
600 g fructe de mare (calamar, caracatita, creveti, scoici, surimi)
350 g rosii cherry sau normale decojite si taiate feliute
2 catei usturoi intregi sau praf de usturoi
1 lingurita de praf de ardei chilli
1 pahar vin alb sec( aproximativ 300ml)
1 legatura de patrunjel verde tocat
2 linguri ulei de masline
100 gr-200 gr masline negre taiate rondele dupa gust
Un praf de sare
piper alb