Spaghete picante cu afumatura si cas

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Spaghete picante cu afumatura si cas

Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine. Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inele din ardeiul iute, curatate de samburi, le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas calim afumatura taiata cubulete, rosioarele. Peste ele adaugam spaghetele, condimentam si saram dupa gust si oprim focul. Servim spahetele presarate cu cas si decorate cu inelele de ardei iute. Pofta buna!

Ingrediente Spaghete picante cu afumatura si cas

1 pachet de spaghete

150 g ca

200 g scarita afumata

ulei de masline

un ardei iute

cateva rosii cherry

1 lingurita de amestec de condimente uscate (oregano

cimbrisor

maghiran

piper

dafin

busuioc)

sare

Categorii