Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Ridicata

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare

Punem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si gatim usturoiul si chili pana cand acesta devine moale, dar sa nu se coloreze prea tare. Adaugam crevetii, amestecam si ii gatim bine. Stoarcem peste continut sucul de lamaie adaugam si rosiile cherry, apoi, inainte de a lua tigaia de pe foc, turnam paharul de cognac si flambam. Scurgem spaghetele si le amestecam cu crevetii si rosile cherry. Adaugam la final ultima lingura de ulei pentru a oferi un aspect lucios, apoi punem caperele si patrunjelul tocat. Se decoreaza cu felii de lamaie si busuioc deasupra si se servesc alaturi de un pahar de vin alb.

Ingrediente Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare

400 g spaghetti negre cu cerneala de sepie

600 g creveti

300 g rosii cherry

2 catei usturoi intregi

1/2 ardei chilli

1/2 pahar cognac

2 linguri patrunjel tocat

2 linguri ulei

sare

piper alb

30 g capere

Categorii