Spanac cu ton

Reteta culinara Spanac cu ton din categoria Ton. Specific Romania. Cum sa faci Spanac cu ton

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Spanac cu ton

 

Repede -repede . De dieta si de foame . In mai putin de 15 minute am rezolvat problema .  Fara grasimi si fara prajire .   As putea spune ca am obtinut o supa crema de spanac  cu ton .

150 gr ton in saramura 150 gr frunze de spanac 1-2 catei usturoi 1 fir ceapa verde piper negru macinat nucsoara pudra ardei iute rosu sare-optional Spanacul se spala . Ceapa si usturoiul se taie in mod grosier . Toate aceste legume se pun sa se inmoaie la aburi . Eu am folosit cuptorul cu microunde [am pus peste legume cam 50 ml apa ]. Tonul se scurge de saramura . Puteti sa folositi saramura la diluarea spanacului blendat [in acest caz excludeti sararea ulterioara ] . Legumele aburite se transfera in blender . Condimentati cu nucsoara si piper . Se blendeaza toate aceste legume . Diluati amestecul dupa preferinta . Deasupra spanacului scazut se pune tonul si se decoreaza cu ardei iute . Pofta buna !!!!

Ingrediente Spanac cu ton

150 gr ton in saramura

150 gr frunze de spanac

1-2 catei usturoi

1 fir ceapa verde

piper negru macinat

nucsoara pudra

ardei iute rosu

sare-optional

Categorii