Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de ciuperci)
Reteta culinara Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de ciuperci) din categoria Porc. Specific Germania. Cum sa faci Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de...
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de ciuperci)
INGREDIENTE
Ingrediente Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de ciuperci)
1 ceapa
2 catei de usturoi
500 grame Spatzle (Se pot inlocui cu taitei romanesti, facuti in casa + vezi Sectiunea tips)
400 ml supa de legume (se poate obtine din concentrat)
300 grame Bratwurst (vezi Sectiunea tips)
200 ml smanatana pentru gatit
50 ml vin alb sec
ulei de masline
putin unt
1 lingura de faina
150 grame ciuperci
1 rosie mare sau 100 de grame rosii cherry
sare, piper
patrunjel proaspat, tocat, pentru servit