Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de ciuperci)

Reteta culinara Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de ciuperci) din categoria Porc. Specific Germania. Cum sa faci Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de...

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de ciuperci)

 

INGREDIENTE
1 ceapa 2 catei de usturoi 500 grame Spatzle (Se pot inlocui cu taitei romanesti, facuti in casa + vezi Sectiunea tips) 400 ml supa de legume (se poate obtine din concentrat) 300 grame Bratwurst (vezi Sectiunea tips) 200 ml smanatana pentru gatit 50 ml vin alb sec ulei de masline putin unt 1 lingura de faina 150 grame ciuperci 1 rosie mare sau 100 de grame rosii cherry sare, piper patrunjel proaspat, tocat, pentru servit

Ingrediente Spatzle cu Bratwurst in sos Jager (Taitei in stil german cu carnati si sos cremos de ciuperci)

1 ceapa

2 catei de usturoi

500 grame Spatzle (Se pot inlocui cu taitei romanesti, facuti in casa + vezi Sectiunea tips)

400 ml supa de legume (se poate obtine din concentrat)

300 grame Bratwurst (vezi Sectiunea tips)

200 ml smanatana pentru gatit

50 ml vin alb sec

ulei de masline

putin unt

1 lingura de faina

150 grame ciuperci

1 rosie mare sau 100 de grame rosii cherry

sare, piper

patrunjel proaspat, tocat, pentru servit

Categorii