Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella
Instructiuni de preparare Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella
Ingrediente Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella
1 pui de aproximativ 1,5 kg
Pentru umplutura:
500 gr hribi(congelati am folosit eu)
Bulgarasi mici de mozzarella(aproximativ 100 gr)
1 praf de sare
Piper boabe Delikat(sa fie proaspat rasnit)
Fulgi de chili Delikat
1 lingurita chimbrisor Delikat
2 linguri patrunjel proaspat tocat marunt(pentru prospetime)
1-2 catei de usturoi zdrobiti sau tocati marunt
In plus:
30-40 gr unt
1 lingura crema de branza cu ciuperci
½ lingurita boia de ardei dulce Delikat
1 lingurita amestec de condimente pentru pui
1 praf de sare
Pentru garnitura:
9-10 cartofi noi (marime medie)
1-2 linguri ulei de masline
Aromele pentru cartofi: lingurita sare
lingurita piper proaspat rasnit Delikat
boia de ardei dulce Delikat
oregano
amestec de ierburi cu marar( din fiecare aproximativ ½ lingurita