Sprot prajit crocant

Reteta culinara Sprot prajit crocant din categoria Peste. Cum sa faci Sprot prajit crocant

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sprot prajit crocant

 

„Rețete de suflet”

800 g germen făină sare ulei de prajit

Pestele se curata, se spala bine si se scurge intr-o strecuratoare.

Se sare cu sare, se amestecă bine la sare totul și se lasă la sare cel puțin 15-20 de minute.

Se agită cu sare și se presară făină pe toate părțile.

Prăjiți peștele în ulei pe ambele părți până se rumenește frumos și devine crocant.

Scoateți pe un șervețel absorbant pentru excesul de ulei.

Prăjite bine, crocante, oasele nici măcar nu se simt și pot fi consumate întregi.

Se mănâncă cu mămăligă, mujdei sau lămâie.

Poftă bună!

Ingrediente Sprot prajit crocant

800g sprot

faina

sare

ulei pentru prajit

Categorii