Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine

Reteta culinara Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine din categoria Porc. Cum sa faci Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine

 

INGREDIENTE
400 grame mușchi de porc, tăiat fâșii 2 linguri ulei de susan 200 ml sos thailandez dulce-picant 2 linguri sos de soia 2 linguri ghimbir proaspăt, ras 1/2 linguriță scorțișoară un vârf de linguriță de cuișoare piper 2 ardei portocalii, tăiați fâșii 2 bak choi, tocate semințe de susan 2 mandarine, fără coajă, desfăcute în felii ceapă verde orez gătit, pentru servit

Ingrediente Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine

400 grame mușchi de porc, tăiat fâșii

2 linguri ulei de susan

200 ml sos thailandez dulce-picant

2 linguri sos de soia

2 linguri ghimbir proaspăt, ras

1/2 linguriță scorțișoară

un vârf de linguriță de cuișoare

piper

2 ardei portocalii, tăiați fâșii

2 bak choi, tocate

semințe de susan

2 mandarine, fără coajă, desfăcute în felii

ceapă verde

orez gătit, pentru servit

Categorii